marți, 23 august 2011

De unde vine Nike 6.0 ?

De unde vine Nike 6.0 ?

Nike 6.0 este un sub-brand al firmei Nike, pentru echipament si adidasi, dedicat sporturilor de actiune.
Cateva example de sporturi de acest gen includ: Skateboard-ing, Ski , ciclism BMX si surf-ing


  1. Istoria Nike (pe scurt)

    • Purtand numele zeitei victoriei din mitologia Greaca, Nike a devenit extrem de cunoscut in anii '70. Inca de la inceput, nike a optat pentru productia unor adidasi cat mai usori, cat mai rezistenti si confortabili, si a incercat identificarea numelui companiei cu cel al unor sportivi celebrii din basket, baseball, fotball americat si alte cateva discipline sportive. De exemplu Nike este extrem de cunoscut datorita linei de Adidasi Air Jordan, care a fost denumita in mode evident dupa legendarul basketbalist Michael Jordan

      .

    Colectii

    • Intreaga coletie Nike 6.0 include tricuri,adidasi, rucsace, sapci pentru barbati, femei si copii. Cu un design special si alaturi de o paleta larga de culori produsele cu logo-ul nike 6.0 pot fi remarcate foarte usor. In 2011, Nike 6.0 a lansat prima sa colectie de iarna disponibila pe intreg mapamondul.

    Mentiuni

    • Similar cu celelate colectii, Nike foloseste atleti celebrii pentru o mai buna promovare la nivel global a coletiei nike 6.0. De examplu, compania a semnat un contract cu surfure-ul de numai 15 ani Kolohe Andino pentru promovarea coletiei dedicate surferilor. Andino este pentru a noua oara capion national si a patra oara castigator a "Surfing America USA Championship".