miercuri, 21 octombrie 2009

Nike Mercurial


Adidasi Nike Mercurial.

Introdus in ’98 Nike Mercurial a celebrat anul trecut aniversarea a 10 ani de performanta fotbalistica.
Cu ocazia celei de-a 10-cea aniversari a primilor adidasi Nike Mercurial, firma Nike a creat o versiune speciala a acestor adidasi de fotbal emblematic. Nike Mercurial 98 reprezinta firul de istorie care a adus firma Nike alaturi de Ronaldo – o istorie marcata de inovare si traditie. Edita aniversara de Mercurial a pastrat aceaasi culoare si materiale folosite pentru primul model de adidasi Mercurial lansat, dar a incorporat imbunatatirile technologice prezente astazi in Nike Mercurial Vapor si Nike Mercurial Veloci
De-a lungul parteneriatului dintre Ronaldo si Nike, brazilianul a purtat doar adidasi Nike Mercurial – mai exact Nike Mercurial Vapor.
Acest model de adidasi a revolutionat in ultimii ani felul cum se poate juca fotbal, jucatorii putand alerga mai repede cu mingea la picior decat oricine altcineva iar golurile marcate purtand acest model special devin o obisnuita.
Atat Cristiano Ronaldo cat si brazilianul Ronaldo si-au pus in valoare de-alungul anilor talentul exceptional, tehnica si puterea alaturi de Adidasii Nike Mercurial.